Yöneticilerimiz Ve Futbolcularımız Yemekte Bir Araya Geldi

basin-birimi 22 Aralık, 2015 - 13:42

Havran Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Havran Fatih Belediye Spor Kulübü onursal başkanımız Emin Ersoy, Havran Fatih Belediye Spor Yönetim Kurulumuz, Teknik Heyet ve Futbolcularımız akşam yemeğinde bir araya geldiler.
Akşam yemeğinin ev sahipliğini, Havran Fatih Belediye Spor Kulübü Başkanımızın (Kadir’in Yeri) Lokantasında gerçekleşti.
Aile ortamı havasında gerçekleştirilen akşam yemeğinde, Kulübümüzün Onursal Başkanı Emin Ersoy, Kulüp Başkanımız Kadir Gezer, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Teknik Heyet ve Futbolcularımız uzun uzun sohbet etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda yenilen akşam yemeğinde Havran Belediye Başkanımız ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Emin Ersoy oyuncularımıza birlik be beraberlik mesajı vererek, “Futbol güzel bir oyundur, zevk ve keyif alarak, paslaşıp yardımlaşarak, bir takım olarak oynadığınız zaman bileğinizi kolay kolay büken olmayacaktır. Sizlerde zaman geçtikçe takım ruhunu yakalamaya başladınız. Takımın ruhunu kaybetmeyin, birlikte hareket edin. Bu sadece bir futbol takımında geçerli bir şey değildir. İş hayatında olsun aile hayatında olsun birlikte hareket etme ruhu her zaman başarıyı getirir. Son haftalarda almış olduğunuz seri galibiyetlerden dolayı da Başta Yönetim Kurulumuz ve Teknik Heyet olmak üzere tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür ederim.” Dedi.
Tüm futbolcular adına söz alan Takım Kaptanımız Emre Alkurt ise, “Öncelikle bizlere sağlamış olduğunuz imkanlardan dolayı ve Bugün akşam yemeği organizasyonunda bir arada olmaktan dolayı herkese teşekkür ederim. Takımda ki arkadaşlık ve dostluk üst seviyede, hep birlikte çok çalışarak inşallah şampiyonluğa doğru yürüyeceğiz.” Dedi.
Yemekten sonra oyuncularımız, Havran Kültür Merkezinde, Havran Belediyesi Sanat Kulübü, Kocaseyit Tiyatro Ekibinin prova çalışmalarını bir süre izleyerek tiyatro oyuncularına destek verdi.