lçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü kutlamaları yapıldı.

destek-birimi 18 Eylül, 2017 - 09:27

lçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü kutlamaları yapıldı.
Belediye önünde başlayan Kortej yürüyüşü Mehteran eşliğinde 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar devam etti. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ ve Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY'un Atatürk büstüne çelenk sunumu ile devam etti.
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY' günün önemini belirten bir konuşma yaptı.Cumhurbaşkanı,Başbakan ve Bakanların gönderdiği kutlama telgrafların okunması,Halk Oyunları gösterisi,Kocaseyit Tiyatro ekibinin Oratoryo gösterisi,Şiirlerin Okunması,Sünnet olan 35 çocuğa protokol üyelerinin hediye takdimi,Temsili Kurtuluş mizanseni Türk Bayrağını teslim eden kız çocuğunun elinden alan Kaymakam Ahmet TÜRKÖZ,bayrağı öpüp alnına koydu. Kaymakam TÜRKÖZ, Kız çocuğuna bir buket çiçek ve hediye takdim etti. Resmi Kurum ve özel kuruluşların araç geçişi esnasında çocuklara çikolata dağıtıldı.
Kurtuluş etkinliklerine İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sayın Ali AYDINLIOĞLU,CHP Balıkesir Milletvekili Sayın Ahmet AKIN,Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Sayın Hasan Demiraslan,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Daire Müdürleri,Sivil Toplum Temsilcileri,Siyasi Parti Temsilcileri ve Havran halkı katıldı.