Kocaseyit'in Torunları Milli İradeye Sahip Çıktı

basin-birimi 18 Temmuz, 2016 - 13:54

Milli İradeye sahip çıkma yürüyüşü İlçemizde bu akşam halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Türk Bayrağını eline alan 7'den 70'e tüm Havranlılar yürüyüşe katılarak terör örgütlerini lanetlediler.Belediye Başkanlığı önünde başlayan yürüyüş Hükümet konağı önünde son buldu.
Hükümet Konağı önünde Havranlılar hep birlikte Aziz Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşını hep birlikte coşkulu bir şekilde okudular.Yapılan duaların ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Yasin Öztürk,Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy,Ak Parti Havran İlçe Başkanı Erdal Önder halka hitaben konuşma yaptılar.Yürüyüş sonrası Havranlılar Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy ile fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdiler.Başkanımız Emin Ersoy halkın yoğun ilgi ve sevgisine gösterilerine teşekkür etti.

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy konuşmasında şunları söyledi.Dış güçlerin desteği ile Ülkemizi sürekli karıştırmak kaos ve darbe yapmak isteyenlere sözüm Türkiye Eski Türkiye değil Demokrasiyi özümsemiş İnsan haklarına benimsemiş bir Ülkeyiz.Allah bu millete bir kez daha İstiklal marşı yazdırmasın.Bizler Çanakkale ve diğer savaşlarda olduğu gibi söz konusu vatan ise birlik ve beraberlik içinde mücadele etmesini iyi biliriz dedi.Yürüyüşe İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk,Jandarma Komutanı Volkan Öz,Belediye Başkanımız Emin Ersoy,Emniyet Müdürü İsmail Tur,Belediye Başkan Yardımcıları,Belediye Meclis Üyeleri,Daire Müdürleri,Sivil Toplum Temsilcileri.Havranlılar katıldı.