Kocaseyit Arena Stadyumunda İlk Maç

admin 5 Şubat, 2015 - 02:34

Havran'da önceki gün futbol şöleni yaşandı. Uzun zamandır futbol sahası olmadığı için maçlarını çevre ilçelerde oynamak zorunda kalan Havran Fatih Belediyespor Futbol takımımız futbol sahasına kavuştu. Havran çevre yoluna Gençlik spor Bakanlığı tarafından yapılan sahanın adı Çanakkale Kahramanı Havranlı Kocaseyit'in adı verildi.

Süper amatör liginde mücade eden Havran Fatih Belediyespor Futbol Takımımız, Kocaseyit Arena stadyumunda ilk maçında Küçükköy Belediyespor'u 3-1 gibi net skorla yenerek seyircisini mutlu ederken şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

Maçı İlçe Kaymakamımız Yasin Öztürk, Belediye Başkanımız Emin Ersoy, İlçe Emniyet Müdürümüz İsmail Tur seyirciler ile birlikte izledi. Havran halkı maça yoğun ilgi gösterirken Belediye Başkanımız aynı zamanda Kulübün Fahri Başkanı Emin Ersoy, "Takımımız sahamızda oynadığımız ilk maçında galip gelerek bizleri sevindirdi, yönetimi teknik kadroyu ve futbolcularımızı gönülden tebrik ediyor başarıların devamını diliyorum." dedi.