İlçemizin Kent Müzesi açılışı gerçekleşti.

destek-birimi 18 Eylül, 2017 - 09:12

İlçemizin Kent Müzesi açılışı gerçekleşti.
Açılışa İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sayın Ali AYDINLIOĞLU,Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip UĞUR,Ak Parti İl Başkanı Sayın Hasan DEMİRASLAN,Burhaniye Belediye Başkanı Sayın Sayın Necdet UYSAL,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Daire Müdürleri,Siyasi Parti Temsilcileri,Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve Havranlılar katıldı.
Kent Müzesini gezen Protokol mensupları yetkililerden müze hakkında bilgiler aldı.
Yemek ikram sonrası Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,yaptığı konuşmada Müze'nin kazanılmasında büyük emekleri olan Ak Parti Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Ali Aydınlıoğlu'na,Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur'a,önceki Kaymakamlarımıza,Çekül Başkanı Prof.Dr Metin Özen'e,Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Demet Binan'a,Konağı bağışlayan aile fertlerine teşekkür ederim dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur,Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sayın Ali Aydınlıoğlu,Çekül Başkanı Prof.Dr Metin Özen,müze açılışında birer konuşma yaptılar.
Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy Ak Parti Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Ali Aydınlıoğlu'na,Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur'a,Çekül Başkanı Prof.Dr Metin Özen'e plaket takdim etti.