destek-birimi 18 Eylül, 2017 - 09:09

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen halk konserinde Sanatçılar Nuray Hafiftaş ve Ayhan Aşan söyledikleri birbirinden Türkü ve Şarkılar ile izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattılar.
Gecenin Sunuculuğunu Elçin Özsavcı yaparken Balıkesirli Sanatçı İsmail Özkan iki şarkı seslendirerek geceye renk kattı.
İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Türköz ve Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy Sanatçılara Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı'nın heykelini ve çiçek takdim ettiler.
İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Türköz ve Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy günün önemini belirten birer konuşma yaptılar.
Başkanımız Sayın Emin Ersoy Sanatçı Ayhan Aşan ısrarı üzerine bir şarkıya eşlik etti.