İlçemizin 8 Eylül Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. yıldönümünü nedeniyle Belediyemiz tarafından düzenlenen Program Yağlı Güreşleri kıran kırana geçti.

destek-birimi 18 Eylül, 2017 - 10:03

152 Pehlivanın güreştiği müsabakalar sonunda final'de Ünal Karaman'ı yenen Şahali Kurt birinci oldu.
Güreşlerin ağası 45 bin lt ile Mertaş Ticaretin sahibi Mehmet Ertaş oldu.
Dereceye giren pehlivanlara İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ ve Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY madalyalarını ve Kocaseyit heykeli takdim etti.
Güreşlere halkın katılımın yüksek olduğu göründü.
Katılımcılara Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY'a Ata sporumuzu yaşattığı için kusursuz organizasyon için teşekkür ettiler.
Başkanımız Sayın Emin ERSOY ve beraberindeki heyet halkı selamladı.Bayramını tebrik etti.
Başkanımız Sayın Emin ERSOY Yarın ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıldönümünü kutlayacağız.Etkinliklerimiz bir gün öncesinden başladı.Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı anısına üç yıldır güreş müsabakaları düzenliyoruz.Havran'daki yarışlara her geçen yıl katılım çığ gibi artıyor.
Havran'daki müsabakalar Kırkpınar'ı aratmıyor.Toplam 152 Pehlivanın 26'sı Başpehlivan buda İlçemizde düzenlen yarışmaların önemini ortaya koyuyor.Aziz Şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum dedi.
Müsabakalara İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Kepsut Belediye Başkanı Sayın İsmail CANKUL,Daire Müdürleri,Sivil Toplum Temsilcileri ve Havranlılar katıldı.