İlçemizde Kurban Bayramı Tarihi Hocazade Konağı bahçesinde kutlandı.

destek-birimi 18 Eylül, 2017 - 10:20

İlçemizde Kurban Bayramı Tarihi Hocazade Konağı bahçesinde kutlandı.
İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Daire Müdürleri,Siyasi Parti Temsilcileri,Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve Havran Halkının yoğun katılım gösterdiği Bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik duyguları öne çıktı.
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY yaptığı konuşmada şunları söyledi.Bayramları peşpeşe yaşıyoruz önce 30 Ağustos Zafer Bayramı bugün ise Mübarek Kurban Bayramını idrak ediyoruz.Kurban Bayramı sonrası ise İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıl dönümünü kutlayacağız.
Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Hayır, kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu duygular içerisinde Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Ara kararname ile Dernekler Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanan İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,e katkılarından dolayı plaket takdim etti.
Başkanımız Devlet büyüklerimiz çok sevdiğimiz Kaymakamımızı terfi niteliğinde bir atama gerçekleştirerek daha önemli vazifeye getirmiştir.Kaymakamımıza yeni görevinde üstün başarılar dilerim dedi.

KAYMAKAM TÜRKÖZ HELALLİK İSTEDİ
İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Kurban Bayramında şükürler olsun İlçemizde şuana kadar ölümlü bir kaza meydana gelmedi.Sürücülere tavsiyem hız yapmayın trafik kurallarına uyun sevdiklerinizi üzmeyin.
TÜRKÖZ'EN Havran'ı ve Havran halkını çok sevdim burada kaldığım süre içinde bilmeden kalbini kırdığım kişi olduysa özür dilerim.
Hakkınızı helal edin Ankara'da çayınızı içebileceğiniz bir kardeşiniz var diyerek konuşmasını noktaladı.
Protokol üyeleri Bayramlaşma programı kapsamında sırasıyla Emniyet Müdürlüğü,Jandarma Komutanlığı,Huzurevi ve Şehit ailelerini ziyaret ederek Bayramlarını tebrik ettiler.