destek-birimi 7 Ağustos, 2017 - 12:21

İlçemizde bir haftadır çeşitli programlar ile dolu dolu geçen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerin finali bu akşam 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı. Ziraat odası önünde yapıldı.
Mehteran eşliğinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının hep birlikte okunmasının ardından Mahalle sancakları halkı selamladı.
Turgutlu Mehteran ekibinin marşları izleyicileri coşturdu.
Belediyemiz Halk Oyunları ekibi birbirinden güzel oyunları izleyenleri mest etti.
15 Temmuz Şehitleri için Kur-anı Kerim Tilaveti ve dua edildi. İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Sivil Toplum örgüt temsilcileri halka hitaben birer konuşma yaptılar.Kısa film gösterimi,şiir dinletisi ile devam eden programda Protokol üyeleri 15 Temmuz anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdılar.Kocaseyit Tiyatro ekibi başarılı bir şekilde oyunlarını sergilediler.Orotoryo gösterisi Cumhurbaşkanımızın canlı yayının izlenmesi ile program sona erdi.Belediyemiz tarafından katılanlara lokma dağıtıldı.Nöbette tutanlara çorba ikram edildi.