İlçemiz'de Bayraklar-Sancaklar Eşliğinde Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

basin-birimi 18 Temmuz, 2016 - 14:01

Milli İradeye sahip çıkma yürüyüşü İlçemizde bu akşam tüm mahalle sancakları ve Bayraklar eşliğinde halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Türk Bayrağını eline alan 7'den 70'e tüm Havranlılar yürüyüşe katılarak terör örgütlerini lanetlediler.Belediye Başkanlığı önünde başlayan yürüyüş sırasıyla Hamambaşı,Yarbaşı Hastane Caddesi,Cumhuriyet Caddesi ve Belediye Başkanlığı önünde son buldu.

Yarbaşı Meydanında Mahalle Sancakları gösterisi halkı coşturdu.
Aziz Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşını hep birlikte coşkulu bir şekilde okudular.
Ak Parti Balıkesir Mİlletvekili Sayın Kasım Bostan,Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy ve Sivil Toplum Temsilcileri halka hitaben konuşma yaptılar.Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Sunullah Peker ve Sayın Turgay Kılıç okudukları şiirler ile vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Etkinlik okunan dualar ile son buldu.