İlçemiz Ramazan'da Osmanlı Dönemini Yaşadı

basin-birimi 22 Haziran, 2015 - 12:04

İlçemiz'de Belediyemiz halkın ramazan kutlamasını davulla Hacivat Karagöz oyunları ile yaptı. Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Kocaseyit Tiyatro oyunu ekibimiz  Ramazan ayı nedeniyle en ilginç ramazan tebriğine imza attı. Osmanlı kıyafetleri ile İlçemizin çarşı ve caddelerini gezen ekip Hacivat Karagöz tiplemeler dikkat çekti. Tiyatro gurubunun Hocası Hüseyin Türe halka yönelik okuduğu mesajda şu sözlere yer verdi. "Duyduk duymadık demeyin Mübarek ramazan ayı şehrimize teşrif etmiştir. İlçemizin ayrı mahallelerinde her akşam eğlence tertip edilmiştir, tüm halkımız davetlidir. Ayrıca Belediye Başkanımız tüm Halkımızın Ramazan ayını tebrik etmektedir." İlçe halkımız ilk kez böyle bir ramazan etkinliği yaşadıklarını belirterek, "Belediye Başkanımıza bizlere geçmişi yaşattığı için teşekkür ederiz. Gerçeğini aratmayan bu tür sosyal ve kültürel  faaliyetler hem bizim hemde bizden sonraki kuşağı eskiyi bilmeleri yönünde büyük önem arz ediyor." dedi. Tiyatro ekibimiz İlçemizin Cadde ve sokaklarını gezdikten sonra mani okuyarak Belediye Başkanımız Sn.Emin Ersoy'un makamına gittiler. Başkanımız Sn.Emin Ersoy Davulcunun davuluna bahşiş sıkıştırarak Teşekkür etti.