İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ ve Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY İlçemizde düzenlenen Balıkesir ili Ziraat Odaları il koordinasyon kurulu toplantısına katıldılar. Ev sahibi olarak konuklarını tarihi Hocazade Konağı bahçesinde ağırlayan Havran

destek-birimi 7 Ağustos, 2017 - 13:24

İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ ve Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY İlçemizde düzenlenen c
Ev sahibi olarak konuklarını tarihi Hocazade Konağı bahçesinde ağırlayan Havran Ziraat Odası Başkanı Sayın Adem YAKUT açılış konuşmasında Havran'ın tarım alanındaki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Balıkesir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Zekeriyya ERDURMUŞ Koordinasyon toplantısının verimli geçtiğini ifade ederek tüm İlçelerimizde koordinasyon toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz dedi.
Belediye Başkanı seçilmeden önce uzun yıllar Ziraat Odası Başkanlığı yapan Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY yaptığı konuşmada şunları söyledi.Birlikte uzun yıllar çalıştığım arkadaşlarım ile yeniden birlikte olmaktan dolayı mutlu ifade etmek istiyorum.
Havran'ın en önemli gelir kaynağı Tarım ve Hayvancılıktır.Hükümetimiz çiftçimizin gelişmesi kalkınması için hibe ve teşvikler vermektedir.Çiftçilerimiz bu destekleri takip etmelidir diyerek görüşlerini dile getirdi.
Plaket takdimi ile program sona erdi.