destek-birimi 18 Eylül, 2017 - 08:53

İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ'ün ara kararname ile Dernekler Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanması nedeniyle Kaymakamlık makamında uğurlama töreni yapıldı.
Uğurlama törenine Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Daire Müdürleri katıldı.
İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,yaptığı konuşmada Havranı ve Havran halkını çok sevdiğini ifade ederek 9 aylık görev sürem içinde burada çok güzel günler yaşadım dostluklar edindim.Ankara'da bir kardeşiniz olduğunu unutmayın hepiniz hakkınızı helal edin diyerek helallik istedi.
Veda töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Kıymetli bir Kaymakamımızı daha önemli bir görev için Ankara'ya uğurluyoruz bahtı açık olsun.Kaymakamımız Halktan biri çalışkan ilçemiz için görev yaptığı süre içinde elinden gelen gayreti sarf etti.Sayın Kaymakamımıza bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim dedi.