Havran Fatih Belediye Spor Kulübü Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

basin-birimi 9 Haziran, 2015 - 15:09

Havran Fatih Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Kadir Gezer Başkanlığında ilk olarak Havran Belediye Başkanımız Sn. Emin Ersoy'u makamında ziyaret edip ardından ilk faal toplantısını gerçekleştirerek çalışmalara start vermiş oldu.

Toplantıdan sonra açıklama yapan Başkan Gezer, "Havran Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy'u makamında ziyaret ettik. Kendisiyle takımımız hakkında istişarelerde bulunduk. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy'a teşekkür etmek istiyorum. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızla görev dağılımı yaparak ilk toplantımızı gerçekleştirmiş olduk. Hayırlı uğurlu olsun. Öncelikle amacımızın ilçemiz gençlerini spor'a teşvik ederek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sağlıklı yaşamalarını sağlamak. Kulübümüze başarılar kazandırmak istiyoruz, sezon başlamadan tüm hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız. Ben ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım özveri ile çalışıp Kulübümüze değerler kazandırmak istiyoruz. Yakın zamanda transfer çalışmalarına başlayacağız." dedi.