HAVRAN BELEDİYESİNDEN İŞ KURMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERE FIRSAT !

destek-birimi 18 Eylül, 2017 - 08:56

HAVRAN BELEDİYESİNDEN İŞ KURMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERE FIRSAT !

KOSGEB ‘den 50.000TL’si hibe 100.000TL’si geri ödemeli kredi olmak üzere toplam 150.000TL. Girişimcilik Desteği alarak kendi işini kurmak isteyen girişimciler için KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir.

Başvuruda bulunmak isteyen girişimci adaylarının Havran Belediyesine bizzat gelerek başvuru formu doldurmaları gerekmektedir.

KOSGEB tarafından düzenlenen bu programın amacı ;

* İlçemizde Girişimcilik Potansiyelinin ve bilincinin arttırılmasına katkı sağlamak

* Potansiyel Girişimcilere,İş Kurmak ve Yönetmek hakkında bilgi vermek

* İş yerlerini hayata geçirmeden önce yapılabilirlik (fizibilite) çalışmasıyla iş fikirlerinin gerçekleştirilebilir,karlı ve sürdürülebilir bir iş fikri olup olmadığını analiz etmek için gerekli bilgi ve yöntemleri sunmak.

* Girişimci adaylarının iş planı ve pazarlama planı hazırlamalarına temel teşkil edecek gerekli bilgi ve yöntemleri sunmak.

Programa Kimler Başvurabilir ?

* Kendi işini kurmayı planlayan ve özgün bir iş fikrine sahip olan herkes bu programa başvurabilir.

* Katılımcı sayısı her program için 25 kişiyle sınırlıdır.

* Bu programlarda katılımcılardan ücret alınmamaktadır