Eski Ramazanlar Tiyatro Oyununa Taşındı

basin-birimi 22 Haziran, 2015 - 12:06

Belediyemiz Kocaseyit Tiyatro gurubu önceki akşam Belediye Kültür Merkezinde ramazan eğlencelerini içeren oyunlar sergiledi. Oyunda geçmişten günümüze Ramazan etkinlikleri sergilendi. İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan oyun İlçemiz'in diğer mahallelerinde gösterime sunulacak. Belediye Başkanımız Sn.Emin Ersoy, "Başta oyunun Hocası Hüseyin Türe  ve tüm oyunculara gösterdikleri üstün performanstan dolayı teşekkür ederim. Tiyatro oyunu ve Halk Oyunları ile Havran köklü tarihini kültürünü gün yüzüne çıkartıyoruz. Toplumlar kökleri ile var olur. Oyun, ramazan boyunca mahallelerimizde gösterime sunulacaktır." dedi. Başkanımız Sn.Emin Ersoy etkinlik sonrası oyunculara Tarihi Hocazade Konağında tatlı ikramında bulundu.