BEYKENT ÜNİVERSİTESİ İLE HAVRAN KARDEŞ OLDU

destek-birimi 16 Mayıs, 2017 - 08:19

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ İLE HAVRAN KARDEŞ OLDU

Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın M Emin KARAHAN,Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sayın Ercan AKYİĞİT ve beraberindeki öğretim görevlileri İlçemizi ziyaret ederek Beykent Üniversitesi ile Havran Kocaseyit İlköğretim Okulunun kardeş Okul protokolünü imzaladılar.
Heyet ilk olarak Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Sunullah PEKER ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet YILMAZ konuklarını Belediye hizmet binası önünde karşıladılar.
Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Sunullah PEKER,İlçemiz ve Belediyemizin çalışmaları hakkında konuklarımıza bilgiler verdi.
Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın M Emin Karahan ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Sunullah PEKER karşılıklı plaket takdim ettiler.
Konuklara yöremize özgü yetişen ürünler ve İlçemizi tanıtan kitaplar hediye edildi.
Programın ikinci bölümü Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı'nın köyü olan Kocaseyit'te devam etti.
İlçe Müftüsü Sayın Ahmet ALINMAZ Kabir başında dua etti.
Seyit Onbaşı'nın torunu Muhammet Yıkar dedesinin kahramanlığını anlattı.Anıt Müze ziyareti sonrası Kocaseyit İlköğretim okulunda Öğrencilerin hazırladığı Halk Oyunları gösteri sunuldu.
Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın M Emin KARAHAN ve İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ Havran ile Üniversite'nin kardeş olduğunu ilan ederek imza altına aldılar.
Rektör Prof. Dr. Sayın M Emin KARAHAN Kocaseyit Köyüne
8,derslik ek okul yapılacağı konusunda müjde verdi.
Tarihi Hocazade Konağı bahçesinde konuklara yemek ikramı yapıldı.Tarihi konağı gezen misafirler konağa hayran kaldılar.
Beykent Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösteri Belediyemiz Kültür Merkezinde yapıldı.
Tiyatro oyunu sonrası günün anısına toplu halde fotoğraf çekimi ile program sona erdi.