Bengi Projesi kapsamında hazırlanan Küçük Eller büyük Marifetler resim sergisi Kent Müzesi bahçesinde yapıldı.

destek-birimi 24 Mayıs, 2017 - 09:51

Sergi açılışına Balıkesir Valisi Sayın Ersin YAZICI'nın eşi Hanife Yazıcı,İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Eşi,Fatma TÜRKÖZ,Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy,Eşi Aliye ERSOY,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail DALYANCI,Halk Eğitim Müdürü Sayın Hasan ÇAM,Daire Müdürleri,Kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Resim Sergisinin kurdelası'nı kesen protokol üyeleri minik öğrencilerin hazırladığı sergiyi tek tek gezerek beğenilerini dile getirdiler.
Protokol üyeleri ellerine boya ve fırça alarak minik öğrenciler ile birlikte şemsiye üzerine değişik figürler çizdiler.
Sayın Hanife YAZICI ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Hasan ÇAM günü özetleyen konuşmalar yaptılar.
Sayın Hanife YAZICI,Öğretmenlere ve kursiyerlere plaket takdiminde bulundu.
Protokol üyeleri Halk Oyunlarının gösterisi ve öğrencilerin müzik ziyafetini büyük ilgiyle izledi.
İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Sayın Hanife YAZICI'ya tablo hediye etti.
Kent Müzesini gezen Sayın Hanife YAZICI ilçeden ayrıldı.
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Başkanımız öğrencilerin öz çekim tekliflerini kırmayarak yerine getirdi.