BELEDİYEMİZ’DEN OKULLARA OYUN SETLERİ HEDİYE EDİLDİ

Belediyemizin sponsorluğunda İlköğretim öğrencilerine yönelik İlçemizdeki Okullara Akıl,Zeka ve Beceri Oyun seti dağıtımı İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail DALYANCI ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet YILMAZ’ın katılımı ile Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu ve Ermiş Soylu İlköğretim Okulu gerçekleşti.
İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ ve Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY öğrenciler Akıl ve Zeka ve oyun setini birlikte oynayarak test ettiler.
Kaymakam TÜRKÖZ,devamlı ders olmaz tabi’ki boş vakitlerinizi oyunlar oynayacaksınız oyun oynarken zekanızı’da geliştirebilirsiniz Belediyemize ve Başkanımıza oyun setleri için teşekkür ederim dedi.
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Eğitime yönelik Belediye olarak her zaman destek verdik katkı sağladık.Bundan sonrada desteklerimiz devam edecektir.Hedefimiz İlçemizin eğitim seviyesini yükseltmektir dedi.
Protokol Üyeleri çocuklar ile Akıl,Zeka ve Beceri Oyunlarını oynayarak hem yarıştılar hemde hoş vakit geçirdiler.