destek-birimi 18 Eylül, 2017 - 10:12

İlçemizin 8 Eylül Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. yıldönümünü nedeniyle Belediyemiz tarafından Yazlık Düğün salonunda 35 çocuk için sünnet şöleni düzenledi.
Ritmin Dans gurubunun Balıkesir'in simgesi olan tülütabaklar Halk oyunları,Folklor ve diğer güzel gösterileri ile başlayan program takı töreni ile devam etti.
İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Belediye Başkan Yardımcılarımız,Belediye Meclis Üyelerimiz,Belediye Daire Müdürlerimiz takı törenine katılarak küçük altın taktılar.
Genç Kızların Türküler eşliğinde Kına dönülmesi sonrasında Balıkesir'in yetiştirdiği Türkiye'nin sevilen seslerinden Sanatçı Tamer ÖZTOPRAK,en güzel şarkılarını Havranlılar için söyledi.
Zabıta haftası nedeniyle Belediye Zabıta ekiplerimiz hünerlerini bu kez pistte sergilediler.Zabıta Memuru Sadrettin Özçelik Edremit'in Gelini isimli Türküyü izleyiciler ve meslektaşları için söyledi.Program İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY'un Sanatçılara çiçek takdimi ile sona erdi.