Belediyemiz tarafından Hamambaşı meydanına yaptırılan Yeni Belediye Hizmet binasının temeli bugün atıldı.

destek-birimi 18 Eylül, 2017 - 09:15

İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sayın Ali AYDINLIOĞLU,CHP Balıkesir Milletvekili Sayın Ahmet AKIN,Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip UĞUR,Ak Parti İl Başkanı Sayın Hasan DEMİRASLAN,Burhaniye Belediye Başkanı Sayın Sayın Necdet UYSAL,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Daire Müdürleri,Siyasi Parti Temsilcileri,Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri,İhaleyi alan Şirket Sahibi Sayın Mehmet ERTAŞ ve Havranlılar katıldı.
Yeni yapılacak olan hizmet binası ile ilgili Fen İşleri Müdürümüz Sayın Ethem KÖFÜNCÜ,Protokol üyelerine bilgiler sundu.Kesilen Kurban ve yapılan duaların ardından Protokol üyeleri hep birlikte butona basarak Yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdiler.