destek-birimi 2 Ağustos, 2017 - 09:26

Belediyemiz tarafından 2.Koca Seyit Taekwondo Minikler Şampiyonasını kapalı spor salonunda yapıldı.Türkiye'nin çeşitli
İl ve İlçelerinden gelen sporcular ilk olarak Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı'nin kabrini ve anıt müzeyi ziyaret etti.
Seyit Onbaşı'nın torunu Muhammet Yıkar dedesinin kahramanlığı ile ilgili sporculara bilgiler verdi.
Heyet daha sonra müsabakaların yapıldığı salona geçti.Kıran kıran geçen müsabakalarda dereceye girenlerin ödüllerini İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,ilçe Gençlik Spor Müdür vekili Sayın Hasan ÇAM,Balıkesir Taekwondo İl Temsilcisi Sayın Ali İLGÜ,takdim etti.
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Geçtiğimiz yıl ilkini yaptığımız Taekwondo Minikler Şampiyonasının bu yıl ikincisi düzenledik.Katılım oldukça yoğundu.Mehmet Pamuk hocamız başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederim Havran sporun her alanında adını duyuracak dedi.