BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASTANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜYOR

destek-birimi 20 Şubat, 2018 - 16:42

BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASTANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜYOR
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY, Havran Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet DAYI ile birlikte Havran Devlet Hastanesi’ne giderek hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Hastane içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını tek tek ziyaret eden Başkanımız , geçmiş olsun dileklerini bulundu. Ziyaret ettiği her hasta ile sohbet eden ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkanımız “Hastalarımızdan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi bir borç bilelim. Özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi.
Yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar ve hasta yakınları, Başkanımıza duyarlı davranışı için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dilediler.
Başkanımızın ziyaretine Havran Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Onur Gülseren'de eşlik etti.