Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY Ziraat Odası'nın düzenlemiş olduğu İyi tarım uygulaması sertifika törenine katıldı.

destek-birimi 24 Şubat, 2018 - 10:33

Açılış konuşmasını Ziraat Odası genel sekreteri Sayın Fikret ESEN yaptı.
Başkanımız yapmış olduğu konuşmada Havran'ın Balıkesir'i Balıkesir'in ise Türkiye'yi doyuran il olduğunu ifade ederek' Bereketli topraklarımızda her türlü meyve ve sebze yetişiyor Devletimiz çiftçilerimize yönelik önemli destekler sağlıyor bu desteklerden faydalanmanızı tavsiye ederim dedi.İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın İshak KUZU,çiftçileri slayt eşliğinde bilgiler aktardı.
Havran Ziraat Odası çatısı altında Zeytin,Mandalina,İncir üretimi yapan 124 üreticiye sertifikaları takdim edildi.
Havran Ziraat Odası Başkanı Sayın Adem YAKUT,katılımcıları kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.