Belediye Başkanımız Emin Ersoy Asker Hayırlarına Katıldı

admin 5 Şubat, 2015 - 02:31

Belediye Başkanımız Emin Ersoy ve Belediye Meclis Üyelerimiz önceki gün İlçe Merkezi ve mahallelere giderek Asker hayırlarına katıldı. Belediye Başkanımız Emin Ersoy ve Belediye Meclis Üyelerimiz sırasıyla İlçe Merkezi, Küçükdere, Köylüce, Çakırdere, Çamdibi, Eğmir, Hallaçlar ve Hüseyinbeşeler mahallelerindeki Asker hayırlarına katılıp vatandaşlar ile sohbet ettiler.

Başkanımız Emin Ersoy ve Belediye Meclis Üyelerimiz Asker hayırları dışında mahallelere yapılan hizmetleri bizzat yerinde incelediler. Belediye Başkanımız ve Belediye meclis üyelerimiz her mahallede vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştılar. Başkanımız Emin Ersoy, "Askere gidecek olan kardeşlerimize hayırlı teskereler diler ailelerine tez zamanda sağ salim kavuşmalarını dilerim." dedi.