Balıkesir Valimiz'in Eşi İlçemizi Ziyaret Etti

basin-birimi 8 Haziran, 2015 - 14:12

Balıkesir  Valisi Mustafa Yaman'ın Eşi Gönül Elçileri İl Koordinatörü Gülseren YAMAN ve beraberindeki heyetle birlikte İlçemize ziyarette bulundu.

Gülseren YAMAN  ve İl Protokol üyelerini eşlerinin, Proje kapsamında İlçemize ziyaretleri sırasında İlçemiz Kaymakamının eşi Selma ÖZTÜRK, Belediye Başkanımızın eşi Aliye ERSOY ve İlçemizdeki daire amirlerinin eşleri eşlik etti.

İlçemiz Hükümet Konağı önünde heyetin karşılanması ile başlayan program, Şehit Ailesi ziyareti, (Mehmet KARATAŞ) Yaşlı Ailesi Ziyareti, (Akile ASLAN) Engelli Ailesi Ziyareti (Kadriye ALTINTAŞ) ve diğer aile ziyaretlerle devam edildi.

İlçemiz Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığımız tarafından ortaklaşa yürütülen Hanımeli Projesi kapsamında üretilen ürünler kursiyerler tarafından  Gülseren YAMAN  ve beraberindeki heyete tanıtıldı. Öğle yemeğinin ardından Huzurevi ve Kocaseyit Anıt Mezar Ziyareti yapıldı. Hocazade Konağı’nın gezilmesi ile program son buldu.