BAŞKANIMIZ ANADOLU LİSESİNİN KARİYER GÜNLERİNE KATILDI

destek-birimi 24 Şubat, 2018 - 09:42

BAŞKANIMIZ ANADOLU LİSESİNİN KARİYER GÜNLERİNE KATILDI
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY İlçemiz Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu kariyer günlerine konuşmacı olarak katıldı.
Başkanımız öğrencilere yönelik konuşmasında şunları söyledi.
Kıymetli öğrenci kardeşlerim,Havran'da doğdum büyüdüm ticaret ile ilgili iş yerim vardı.Siyaset adım attıktan sonra Ticari yaşamımı sonlandırdım.Farklı görevler üstlendim,İki dönem İl Genel Meclis Üyeliği,İlçe Başkanlığı,Ziraat Odası Başkanlığı,Süt Üreticiler Birliği Başkanlığı ve 2014 yerel seçimlerde Partimizin uygun görmesi üzerine Belediye Başkanlığına aday oldum ve halkımızın desteği ile seçildim.
Sizlere tavsiyem yaşamınız'da hedefleriniz olsun.Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışın.çalışan kişi her zaman başarılı olur.
Büyüklerinize saygıyı küçüklerinize sevginizi yaşamın her alanında gösterin.Hayatın içinde iyi birey olmanızı öneririm.
Havran'da önceki gün çok büyük üzücü hadise meydana geldi.Okulunuzda bir kardeşimiz ve ailesinden iki birey akıl almaz bir cinayete kurban gitti.Yüreğinde sevgi taşıyan Allah korkusu olan bir insan böyle bir olay yapabilir'mi? Ülkesi seven insanları seven böyle bir insan böyle canilik yapamaz.Vefat edenlere bir kez Allah'tan acil şifalar diliyorum.Yaralı kardeşlerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum.Olay basında geniş bir şekilde yer aldı.
Havran'ı insanları bu şekilde bilmemeli Havran sakin huzurlu insanları çalışkan Bereketli topraklarında her türlü sebze ve meyvenin yetiştiği tarihi kimliği olan güzide bir ilçedir.
Havranı gelecekte sizler başarılı çalışmalarınız ile daha iyi tanıtmalısınız.Siz kıymetli kardeşlerimin böyle bir misyonu bulunmaktadır.Belediye olarak ilçemizin sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyoruz.Arıtmamız alt ve üst yapı çalışmalarımız ile ötelenen sorunları kökten çözüyoruz.
Gençlerimizden ricam motosiklet kullanırken trafik kurallarına uyalım.kask olmadan motosiklet kullanmayın.Havran'da motosiklet kazalarında yaşamını yitiren gençlerimizin sayısı çok fazla.Motosiklet kullanan kardeşlerim siz isteğim çevreyi rahatsız edici bir şekilde kullanmayınız.kitap okumanızı öneririm.Belediye olarak Gençlere yönelik sportif ve kültürel faaliyetlere katılmanızı istiyorum.Tiyatro ekibimizde yer alabilirsiniz yine futbol basketbol ve diğer branşlarda spor dallarına katılmanızı diliyorum dedi.
Başkanımız 10-B sınıfına giderek önceki gün yaşamını yitiren Ebru Çetinkaya'nın sınıf arkadaşlarına Başsağlığı dileğinde bulundu.
Okul Müdürü Sayın Hikmet UYAN Başkanımıza okul çıkışına kadar uğurladı.