BÜYÜKŞAPÇI MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKANIMIZA AFİŞLİ TEŞEKKÜR

destek-birimi 24 Mayıs, 2017 - 09:09

BÜYÜKŞAPÇI MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKANIMIZA AFİŞLİ TEŞEKKÜR
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Eşi Sayın Aliye Ersoy Hanım efendi,Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Büyükşapçı mahalle hayrına katıldı.
Mahalle Muhtarı Sayın Ekrem Güneri ve mahalle sakinleri Belediye Başkanımıza ve ekibine yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkanımız mahallemizin eksiklerini teker teker gideriyor yollarımız parke taşı oldu,Çevre düzenlemesi kapsamında kamelya yapıldı.
Allah başkanımızda razı olsun mahallemizin meydanına afiş asarak Başkanımıza teşekkür ettik dedi.
Başkanımız Sayın Emin Ersoy bugün Büyükşapçı mahallemizin hayrına katıldık.Allah vesile olanlardan razı olsun.Büyükşapçı mahallemizin ihtiyaçlarını aciliyet sırasına göre gideriyoruz dedi.