destek-birimi 7 Ağustos, 2017 - 13:21

15 Temmuz Sehitlerini anma programı kapsamında bu akşam Kavaklı Parkta düzenlenen Tasavvuf müziği Sanatçısı Fatih Çelik konseri ve semazen gösterilerine Havranlılar yoğun ilgi gösterdi.
Darbe gecesinden elde edilen görüntüler Darbe Gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın konuşmaları kurulan dev ekranda halka izletildi.
Tasavvuf müziği Sanatçısı Fatih Çelik Semazenler eşliğinde okuduğu birbirinden kıymetli ilahiler ile izleyicilerin manevi dünyasın'da iz bıraktı.FatihÇelik 15 Temmuz darbe gecesi tüm ülkemizde okunan sela'yı sahnede okudu.
Gecenin sunuculuğunu yapan Balıkesirli genç yetenek Mehmet Furkan Özen okuduğu şiirler ile uzun süre alkışlandı.İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ ve Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY halka hitaben 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili birer konuşma yaptılar.
Program Kaymakam Ahmet TÜRKÖZ ve Belediye Başkanımız Emin ERSOY'un sanatçılara çiçek takdimi ile devam etti.
Programın son bölümünde vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile marşlara hep bir ağızdan söyleyerek tempo tuttu.
Etkinlik alanı gece boyunca adeta kırmızı beyaz bayraklara bezendi.
Etkinliğe İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Belediye Başkan Yardımcılarımız,Belediye Meclis Üyelerimiz,Daire Müdürleri,Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri,Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.