destek-birimi 26 Şubat, 2018 - 12:07

Belediyemizin Organizasyonluğunda Ünlü İlahiyatçı Yazar Ömer DÖNGELOĞLU'nun katılımı ile Kudüsten Afrin'e kardeşlik ruhu isimli konferans halkımızın yoğun katılımı ile Belediye Kültür Merkezin'de gerçekleşti.
İlahi Sanatçısı Sayın Ahmet Kemal BACAK'ın sunuculuğunu üstlendiği programda Ünlü İlahiyatçı Yazar Ömer DÖNGELOĞLU,İslamın yayılışı ve Peygamber efendimizin hayatından kesitler sundu.Ömer DÖNGELOĞLU,Toplum olarak dizilere bağımlı hale geldik.İnternet bizi ele geçirdi.eski sohbetlerimizi birbirimize olan bağlılığımızı samimiyetimizi kaybettik.Torun dedesine hastaneye ziyarete gidiyor nasılsın diye sormuyor selfi çekmeye çalışıyor.Sosyal medyada paylaşıp beğeni almaya çalışıyor.Biz bu hale nasıl geldik.özümüze dönmeliyiz.Afrin'de askerimiz vatan savunması yapıyor Allah onların yardımcısı olsun.Afrin sınır güvenliğimiz için çok önemli.Amerika ve Avrupa'lı ülkelerin amacı ülkemizi bölüp parçalamak.Alman bir lastik üretim firması harita yayınlıyor Türkiye harita'da yok.Lüksemburg 300 bin nüfuslu ülke bizim Konya ovasının yarısı haritada var Üç kıtaya hükmetmiş gittiği her ülkeye medeniyet getirmiş Osmanlı'nın devamı olan Türkiye yok.
Bunların hepsi planlı kasıtlı olarak yapılıyor ülkemizi yok saymaya çalışıyorlar.Kardeşlerim siyasi görüşümüz ne olursa olsun ister sağ ister sol dinimiz ne olursa olsun ister alevi ister sünni gün birlik günüdür biz bir ve beraber olursak bizim üzerimize dünya gelse yıkamaz.Çanakkale savaşlarında 15 Temmuz'da olduğu gibi omuz omuza olmalıyız Rabbim Cumhurbaşkanımıza Komutanlarımıza güç kuvvet versin diyerek sözlerini noktaladı.
Konferans sonrası Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY Ünlü İlahiyatçı Yazar Ömer DÖNGELOĞLU'na Kocaseyit'in Heykelini takdim ederken Havran Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet DAYI ise çiçek verdi.
Ömer DÖNGELOĞLU konferans sonrası sevenleri ile fotoğraf çektirdi.