Çevre Bakanlığından Belediyemize Yeni Çöp Kamyonu

basin-birimi 8 Haziran, 2015 - 14:18

Belediyemiz araç filosuna bir yenisini daha ekledi. Belediyemize Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 200 Bin TL değerinde çöp kamyonu hibe edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemize 13+1, 5 metreküp, 14 ton kapasiteli 2015 model Ford 1826 MARKA, manuel ve otomatik olarak çalışabilen hidrolikli sıkıştırmalı çöp toplama aracı hibe edildi. Daha önce de kendi imkanları ile 2 adet yeni çöp kamyonu alan Belediyemiz, yeni hibe edilen araçla birlikte  çöp toplama araç sayısını 7'ye çıkardı.

Belediye Başkanımız Sn.Emin Ersoy, "Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek adına araç filomuzu arttırmaya devam ediyoruz. Girişimlerimiz sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyemize yaklaşık 200 Bin TL değerinde çöp kamyonu hibe edildi. Girişimlerimizde  İlçemize desteklerini esirgemeyen Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na ilçemiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Yeni aracımız İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Daha hızlı ve daha çok hizmet için, geçtiğimiz günlerde 34 mahallemize yaklaşık 800 yeni çöp konteynerı aldık. Ekiplerimizle birlikte daha temiz bir çevre ve yeşile önem veren belediye olmaya devam edeceğiz." dedi.