Çamdibi Mahallemizde İlk Ramazan Etkinlikleri

basin-birimi 7 Temmuz, 2015 - 09:50

Belediyemiz ve Çamdibi Muhtarlığımız tarafından ortaklaşa hazırlanan geleneksel Ramazan programları bu akşam Çamdibi Mahallemizde halktan yoğun ilgi gördü.Kurulan İftar sofralarında oruçlar hep birlikte dua ile açıldı. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği gecede Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını başarı ile sundu.Mahalle sakinleri köyümüzde ilk kez iftar sofrası kuruldu.İlk kez Tiyatro oyunu izledik.Çocuklarımız için ücretsiz dağıtılan Pamuk helva,Elma Şekeri ve Osmanlı Macunu çocuklarımızı çok mutlu etti. Belediye Başkanımız Emin Ersoy'a,Belediye Meclis Üyesi hemşehrimiz Turgay Kılıç'a Muhtarımız Hasan Yavaş'a Teşekkür ederiz.Allah onlardan razı olsun diyerek görüşlerini dile getirdiler.Belediye Başkanımız Sn.Emin Ersoy Çamdibi Mahallemizde bu akşam ilk kez böylesi geniş kapsamlı ramazan etkinliği tertiplendi.Katılan konuklarımıza ayrı ayrı Teşekkür ederim.Bu akşam etkinliğe gelen mahalle sakinleri yaşamları boyunca unutamayacakları bir gece yaşadılar.Önümüzdeki yıl Allah nasip ederse Çamdibi mahallemizde daha büyük bir etkinlik düzenleyeceğiz dedi.